APM Automotive & Stahlgruber: HELLA + chytrý přívěšek AirTag nejen na klíče

Pozor!

Akce skončila.

Letošní novinka s logem populárního nakousnutého jablka bude odměnou zákazníkům APM Automotive a Stahlgruber za říjnové nákupy sortimentu značky HELLA. Ten zahrnuje především světla, startéry/alternátory a další elektroniku s příslušenstvím.

Odměnou říjnové bonusové akce HELLA je totiž speciální vyhledávací čip Apple AirTag v odolném pouzdře, díky kterému lze čip snadno připnout ke klíčům nebo k batohu. A v případně ztráty je pak za pomocí čipu a mobilní aplikace rychle najdete – třeba i na druhém konci města.

Apple AirTag + pouzdro Belkin

Jednoduché zařízení proti ztrácení věcí. Stačí tento speciální čip připnout třeba na klíče nebo k batohu a v případě ztráty jej pomocí mobilní aplikace a služby Najít bleskurychle vypátráte – klidně na druhé straně města. Černé bezpečné pouzdro se zamykacím mechanismem Twist and Lock udělá z čipu praktický přívěšek.

HELLA je nadnárodní nezávislá společnost se 120letou tradicí, která vyvíjí a vyrábí osvětlovací techniku a elektroniku pro automobilový průmysl a zároveň vlastní jednu z celosvětově největších obchodních sítí s automobilovými náhradními díly, doplňky a potřebami pro diagnostické a servisní služby).

Akční díly HELLA jsou dohledatelné v e-shopech APMShopConnect nebo STAKis.